skip to Main Content

Wij zijn Fleur de Dag

Wij werken met ons hart en met veel humor

Krachten gebundeld

In 2008 hebben wij elkaar leren kennen tijdens ons vrijwilligerswerk bij Make-A-Wish Nederland (toen nog Doe Een Wens Stichting). Omdat wij elkaar op diverse fronten versterken hebben wij in 2013 besloten onze krachten te bundelen en ons te richten op de ouderen die steeds langer zelfstandig thuis moeten én willen blijven wonen. Wij vinden het mooi en belangrijk dat ouderen genieten van de gezellige dingen van het leven.

Eind 2013 zijn wij gestart met Fleur de Dag. Al snel werden wij uitgenodigd deel te nemen aan de ondernemers (starters) wedstrijd LEF in de regio Leiden. Wij wonnen daar de Publieks- en Juryprijs. Het oordeel van de Jury: ‘Fleur de Dag had een heldere presentatie, een plan met duidelijke keuzes, een goede groeistrategie en past goed in een tijd waarin de overheid zich terugtrekt.’

Nu, ruim 8 jaar verder, staat er een gezond bedrijf gericht op Kwaliteit van Leven. Met onze dienstverlening verrijken wij het leven van onze cliënten én onze medewerkers en ontzorgen hiermee kinderen en mantelzorger. Wij werken met ons hart en met veel humor.
Dat is de kracht van Fleur de Dag!

Ellen Devilee

‘Ik ben gestart in de hotellerie en ik heb jaren in binnen- en buitenland met veel plezier in verschillende functies in hotels gewerkt. Daarna heb ik verschillende commerciële functies in de zakelijke dienstverlening gehad, maar door mijn vrijwilligerswerk bij Make-A-Wish Nederland werd mij duidelijk hoe belangrijk ik het sociale aspect in mijn werk vind. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Vier het leven is mijn favoriete uitspraak.’

Pauline Muller

‘Na jaren lang in de reclame- en evenementenwereld te hebben gewerkt, werd het tijd voor iets anders. Trouwambtenaar en vrijwilligerswerk bij Make-A-Wish. Mijn hart gevolgd om met mensen bezig te zijn. En toen kwam Fleur de Dag werken met het hart, humor en kwaliteit van leven. Ik ben getrouwd en heb een volwassen zoon. Wandelen met de honden, koken, lekker eten en genieten van het leven met familie en vrienden staan hoog op mijn lijstje.’ Een dag niet gelachen, een dag niet geleefd!

Kwaliteit van Leven!

“Echt een super mooi initiatief! Zo liefdevol!”

Back To Top